champagne dellamotte

N/A

Champagne Delamotte Blanc de Blancs

Acest blanc de blancs este o șampanie minerală a cărei senzație de cretă este menținută datorită unui amestec și a unei selecții de vin de rezervă (10%). Această notă este însăși esența podgoriei și a Chardonnay-urilor sale care cresc pe sol de cretă pură.

Un amestec high-end de blanc de blancs-chardonnay exclusiv din podgoriile din Mesnil-sur-Oger, Oger, Avize, Cramant.

Această casă de șampanie a fost creată în 1760 la Reims datorită fondatorului François Delamotte, fiul său Alexandre, fiind cel care a cumpărat mai târziu o casă și pivnițe în Mesnil-sur-Oger, unde Delamotte este încă stabilită.

Marca și clădirile au fost apoi cumpărate în 1927 de Marie-Louise de Nonancourt, iar fiul său Charles a condus-o din 1948 până în 1988.

Apoi, casa a fost cumpărată în 1988 de Laurent-Perrier și a fost administrată de Bernard de Nonancourt până în 2010, dată când Alexandra și Stephanie de Nonancourt au continuat tradiția familiei de a scrie viitorul acestei case.

325 lei

/ 750 ML

Categorie:

Producător

Delamotte

ȚARA DE ORIGINE

Franța

Soi

Chardonnay

Culoare

Spumant

Miros

O mulțime de mirosuri de citrice florale, cu o notă de ghimbir.

Gust

Dezvăluie finisajul de biscuiți și crusta proaspătă de pâine.

Alcool

12%

Recomandări gastronomice

De unul singur, cu stridii proaspete, pește elegant de apă sărată sau pur și simplu cu ridichi proaspete, cu o notă de floră de sel, Delamotte Blanc de Blancs este un vin versatil ca aperitiv sau la masă.

Număr de sticle produse

N/A

Perioadă optimă de consum

N/A

Alte informații:

N/A

Ai peste 18 ani? Trebuie să verificam că ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.