POVESTE

DESPRE

Acasă / Despre

Un magazin creat din pasiune și dragoste pentru vinul de calitate, de către sommelierul Liviu Spiridon, unde vinul e mereu în centrul atenției. Cu o experiență în domeniul HORECA de peste 20 de ani, am reușit să creăm un portofoliu cu care ne mândrim. Încercăm mereu să ne regăsim în ceea ce găsim în pahar și să creăm experiențe memorabile... cu și despre vin. DIVINO | vinuri și distilate Iași.

WINESHOP | SPIRITS | EVENTS

Despre noi

DI.VINO este un wineshop cu peste 300 de etichete în centrul Iașului, chiar lângă Moldova Business Center, Palas Mall și Hala Centrală, pe Str. Anastasie Panu 54. Un magazin creat din pasiune și dragoste pentru vinul de calitate, de către sommelierul Liviu Spiridon.

Pe lângă vinurile roșii, albe, rosé, dulci, spumante, champagne, din toate colțurile lumii (vinuri românești, spaniole, americane, australiene ori chiliene, clasice franțuzești sau inconfundabilele italiene), la Di.VINO veți regăsi și o gamă variată de distilate rafinate, precum whisky, gin, cognac, rom ori aperitive.

Di.VINO este o întreagă experiență și de aceea ne asigurăm permanent că toate vinurile sunt tratate cu grijă și că orice client pleacă mulțumit. Datorită unui sitem revoluționar de degustare, Coravin, putem degusta aproape orice sticlă de vin fără a deteriora proprietățile vinului.

Vinuri și distilate Iași

Serviciile noastre

Di.VINO Wineshop nu este doar simplu magazin de vinuri... Di.VINO este o experiență cu și despre vin. Încă de la deschidere am conceput diverse pachete și servicii dedicate conectării vinului cu toate persoanele care ne calcă pragul sau sunt interesate de vin.

LIVRARE LA DOMICILIU

Livrăm gratuit în Iași orice comandă de minim 50 de lei de vin, distilate, pachete cadou ori corporate sau accesorii. Oferim și servicii de livrare și împachetare cadouri. Livrăm contra-cost și în restul țării.

EVENIMENTE PRIVATE

Degustări de vinuri, ateliere sau asocieri intr-un ambient prietenos și intim, în limita a 16 persoane. Putem veni și la sediul firmei / la domiciliu pentru 20 de persoane cu pahare, frapiere și accesoriile DI.VINO.

SOMMELIER PRIVAT

Descoperă fascinanta lume a vinului, metodele de degustare, cum se deschide corect o sticlă de vin, ce reprezintă vinificarea, cât și secretele din spatele vieții de sommelier. Acasă, la birou sau la noi.

ATELIERE DEGUSTARE

Organizăm evenimente tip teambuilding pentru echipe prin care descoperim arta vinului, dar și închegăm relațiile din echipa ta. Degustăm vinuri alese cu grijă sau descoperim metode de degustare.

PACHETE CORPORATE

Degustări dedicate companiilor din Iași. Tematica degustării poate fi orientată către cerințele dumneavoastră sau putem veni noi cu propuneri în funcție de eveniment. Pot fi organizate oriunde.

WINEBOXING

#wineboxing este un concept marca Di.VINO Wineshop în care sommelier-ul Spiridon Liviu va prezenta câte un vin mare sau rar, în cadrul unui eveniment public, o degustare privată sau la cerere.

Ai peste 18 ani? Trebuie să verificam că ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.