Pachete corporate iași - vin la firmă

Pachete corporate Iași

Acasă / Pachete corproate Iași -Vin la firmă

WINESHOP | SPIRITS | EVENTS

Despre noi

DI.VINO este un wineshop cu peste 300 de etichete în centrul Iașului, chiar lângă Moldova Business Center, Palas Mall și Hala Centrală, pe Str. Anastasie Panu 54. Un magazin creat din pasiune și dragoste pentru vinul de calitate, de către sommelierul Liviu Spiridon.

Pe lângă vinurile roșii, albe, rosé, dulci, spumante, champagne, din toate colțurile lumii (vinuri românești, spaniole, americane, australiene ori chiliene, clasice franțuzești sau inconfundabilele italiene), la Di.VINO veți regăsi și o gamă variată de distilate rafinate, precum whisky, gin, cognac, rom ori aperitive.

Di.VINO este o întreagă experiență și de aceea ne asigurăm permanent că toate vinurile sunt tratate cu grijă și că orice client pleacă mulțumit. Datorită unui sitem revoluționar de degustare, Coravin, putem degusta aproape orice sticlă de vin fără a deteriora proprietățile vinului.

Vinuri și distilate Iași

Pachete corporate Iași

Di.VINO Wineshop nu este doar simplu magazin de vinuri... Di.VINO este o experiență cu și despre vin. Încă de la deschidere am conceput diverse pachete și servicii dedicate conectării vinului cu toate persoanele care ne calcă pragul sau sunt interesate de vin.

gentleman's corner iasi - divino wineshop iasi

GENTLEMAN'S CORNER

Gentleman's Corner este un concept special care oferă evenimentelor corporate un aer boem, dedicat domnilor pasionați de whisky-uri, cognac-uri, alte distilate fine și trabucuri. Pachetul este ales împreună.

Wineboxing / Davino Rezerva 2013

SOMMELIER PRIVAT

Descoperă fascinanta lume a vinului, metodele de degustare, cum se deschide corect o sticlă de vin, ce reprezintă vinificarea, cât și secretele din spatele vieții de sommelier. Acasă, la birou sau la noi.

Evenimente private - Livrare Pachete Corporate cu Vin - winebar iasi

EVENIMENTE PRIVATE

Degustări de vinuri, ateliere sau asocieri intr-un ambient prietenos și intim, în limita a 16 persoane. Putem veni și la sediul firmei / la domiciliu pentru 20 de persoane cu pahare, frapiere și accesoriile DI.VINO.

Pachete Corporate cu Vin - winebar iasi

WINE & SPARKLING BAR

Degustări dedicate companiilor din Iași. Tematica degustării poate fi orientată către cerințele dumneavoastră sau putem veni noi cu propuneri în funcție de eveniment. Pot fi organizate oriunde.

ATELIERE DEGUSTARE

Organizăm evenimente tip teambuilding pentru echipe prin care descoperim arta vinului, dar și închegăm relațiile din echipa ta. Degustăm vinuri alese cu grijă sau descoperim metode de degustare.

Ai peste 18 ani? Trebuie să verificam că ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.