Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.divinoiasi.ro

 

Termenii şi condiţiile de mai jos reglementează utilizarea site-ului şi magazinului online www.divinoiasi.ro. Vă rugăm să folosiţi site-ul numai dacă sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile noastre de tranzacţionare. Utilizarea ulterioară a site-ului presupune acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

DIVINO  îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Verificaţi periodic această pagină, pentru a lua cunoştinţă de eventualele schimbări.

Copyright şi proprietate intelectuală

Magazinul online www.divinoiasi.ro, prin care se comercializează vin şi produse complementare, este deţinut şi administrat de SC PAPILE URBANE SRL:

Str. Grădinari 21, camera 1, bloc C21, Etaj 4, Ap. 18
CIF 41648442
J22/2961/2019

Conţinutul site-ului – inclusiv design-ul, informaţiile, textele, grafica, logo-urile – este proprietatea SC PAPILE URBANE SRL şi, după caz, a furnizorilor sau partenerilor săi, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Orice utilizare a acestui conţinut se poate face numai cu înştiinţarea şi acordul DIVINO.

Preţuri

Preţurile afişate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA şi acciza pentru alcool, acolo unde se aplică.

Promoţii

În cadrul promoţiilor pot interveni restricţii de stoc. În acest caz, clienţii vor fi deserviţi în ordinea priorităţii – ora exactă a înregistrării comenzii în sistem. Pentru a putea deservi cât mai mulţi clienţi, DIVINO  îşi rezervă dreptul de a anula comenzile excesive.

Comenzi

Comenzile sunt confirmate prin e-mail. în cazul plăţilor prin transfer bancar, livrarea se face numai după confirmarea plăţii integrale de către bancă.

Disponibilitatea produselor depinde de producător şi, de aceea, se poate schimba fără notificare prealabilă.

Livrarea produselor

Produsele se livrează DOAR ÎN IAȘI, ţinând cont de opţiunile exprimate de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Pe timpul transportului, produsele sunt asigurate de DIVINO.

Toate produsele livrate vor fi însoţite de chitanţă / factură.

Durata de livrare poate varia în funcţie de disponibilitatea produselor şi de locaţia destinatarului. Pentru comenzile cu livrare în Iași, livrarea se va face în maxim 24 de ore din momentul efectuării acesteia. DIVINO  nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii la livrare. Totuşi, dacă livrarea întârzie mai mult de o lună de zile, în condiţiile în care adresa indicată e corectă, comanda poate fi anulată şi vi se va returna întreaga sumă achitată, fără alte daune.

În cazul în care întârzierea se datorează faptului că adresa indicată e greşită sau clientul a fost de acord cu întârzierea, comanda nu poate fi anulată şi nu se acordă nicio compensare.

DIVINO nu răspunde pentru întârzierile datorate înscrierii greşite, de către client, a informaţiilor de livrare şi a datelor sale de contact. În această situaţie, clientul nu poate cere anularea comenzii, iar definitivarea ei va fi stabilită cu firma care face livrarea.

În cazuri independente de voinţa noastră sau a transportatorului – condiţii meteo nefavorabile, cazuri de forţă majoră – durata timpului de livrare poate creşte şi vă vom informa prin email sau telefon.

Clientul este singurul răspunzător pentru verificarea stării bunurilor livrate. Vă rugăm să ne informaţi pe foaia de însoţire a mărfii în legătură cu eventualele produse deteriorate sau lipsă la livrare. Pentru a beneficia de compensare, declaraţia de daune sau lipsuri trebuie să ne parvină în 48 de ore.

DIVINO  îşi rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiţi clienţi şi livrări către anumite adrese.

Returul produselor

O comandă poate fi anulată şi rambursată dacă solicitaţi acest lucru în scris, în termen de 14 zile de la livrare. În acest caz, trebuie să returnaţi toate produsele livrate, în ambalajul original. Costul transportului înapoi către DIVINO  va fi suportat de dumneavoastră. După primirea produselor, DIVINO  va restitui contravaloarea produselor, minus cheltuielile de transport.

Înregistrarea pe site

Prin înregistrarea pe site garantaţi că:

  • aţi împlinit 18 ani
  • datele personale pe care le furnizaţi sunt adevărate, exacte, complete şi la zi
  • nu veţi pretinde că sunteţi o altă persoană sau entitate şi nu veţi folosi un nume fals pe care nu sunteţi autorizat să-l folosiţi
  • ne veţi informa prompt despre orice schimbări survenite în datele dumneavoastră personale.

Discreţionar şi la alegerea noastră vom putea cere facultativ confirmarea telefonică a diverselor date pe care ni le-aţi furnizat. Ne rezervăm dreptul de a termina imediat orice cont sau comandă în situaţia în care vom sesiza vreo discrepanţă între datele furnizate pe site şi informaţiile furnizate telefonic.

Protecţia datelor

Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, utilizatorii acestui site consimt ca datele cu caracter personal să fie colectate şi folosite de DIVINO , în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 şi ale Legii nr. 506/2004. Aceste legi prevăd că DIVINO  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor în legătură cu situaţia contului lor de pe winepoint.ro, precum şi în legătură cu starea şi evoluţia comenzilor, activităţi comerciale, de marketing, publicitate, cercetare de piaţă, monitorizarea vânzărilor şi servicii de comunicaţii electronice.

Completarea datelor dumneavoastră în formularele de creare de cont şi de comandă presupune acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii, însemnând, totodată, că vă daţi acordul ca aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de DIVINO  sau de afiliaţii şi colaboratorii noştri, cu respectarea prevederilor de confidenţialitate.

Datele personale pot fi transmise autorităţilor abilitate să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi abilitate să efectueze verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, toţi clienţii DIVINO  beneficiază de dreptul de informare, dreptul de acces la date şi de intervenţie asupra lor, dreptul de opoziţie la prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale şi de a solicita ştergerea lor totală sau parţială.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată, trimisă electronic sau prin poştă către PAPILE URBANE SRL: vin@divinoiasi.ro / PAPILE URBARNE SRL, Str. Grădinari 21, camera 1, bloc C21, Etaj 4, Ap. 18, Iași.

www.divinoiasi.ro nu promovează spam-ul. Clienţii noştri pot opta oricând pentru ştergerea adresei lor de e-mail din baza noastră de date sau pentru dezabonarea de la newsletter.

DIVINO  ia toate măsurile pentru a preveni accesul neautorizat la informaţiile dumneavoastră personale, dar nu vă putem garanta că vom putea împiedica acest lucru.

Totodată, DIVINO nu răspunde pentru pierderea de informaţii datorată unor defecţiuni sau erori ale softului sau serverului pe care este găzduit site-ul.

Securitatea tranzacţiilor

Comenzile trebuiesc plătite înainte de finalizarea livrării. Plăţile se pot face prin card de debit/credit, prin transfer bancar, sau numerar, la livrarea comenzii oriunde în România. Securitatea tranzacţiilor este asigurată de furnizorii de servicii pentru tranzacţii cu carduri bancare, iar www.divinoiasi.ro nu are acces la informaţiile de pe cardul dumneavoastră bancar.

Tranzacţiile de pe www.divinoiasi.ro stau sub incidenţa legii româneşti care controlează comerţul electronic şi a legii protecţiei consumatorului. DIVINO  nu răspunde pentru eventualele intervenţii prejudicioase ale unor terţe părţi.

În cazul utilizării unor carduri din ţări cu altă monedă decât RON, DIVINO  nu este responsabilă pentru rata de schimb ori eventualele comisioane utilizate de bancă sau de furnizorul de servicii pentru tranzacţii cu carduri bancare. Aceste costuri vor fi suportate în totalitate de către cumpărător.

Toţi cei care vizitează site-ul www.divinoiasi.ro se angajează să nu aducă atingere altor persoane şi să nu le violeze datele cu caracter personal.

Nu în ultimul rând, utilizatorii site-ului www.divinoiasi.ro sunt responsabili pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. DIVINO  nu răspunde pentru erorile survenite din cauza neglijenţei utilizatorilor privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei.

Consumul exagerat de alcool poate avea consecințe grave asupra siguranţei şi stării dumneavoastră de sănătate. Vă sfătuim să beţi cu măsură şi să nu conduceţi dacă aţi depăşit limita stabilită prin lege.  AC

Ai peste 18 ani? Trebuie să verificam că ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.