COMUNITATE

DIVINO WINE CLUB IAȘI

Acasă / Club

Clubul pasionațior de Vinuri DIVINO îți permite să te bucuri de cele mai exclusive oferte. Vinurile noastre sunt destul de limitate în producție și unele pot fi găsite doar la DIVINO. Ca membru al clubul, te vei bucura de: oferte și discount-uri exclusive, acces la wineboxing-uri video, acces la evenimente private, discount-uri la evenimente private, degustări, pachete de vin lunare și multe alte surprize.

Uită de etichetă! Savurează vinul!

Vinuri de excepție, în fiecare lună, la tine acasă

*serviciul de livrare vin disponibil doar în Iași*

Noi alegem vinurile.

Misiunea noastră este să găsim vinuri grozave create de vinificatori din întreaga lume care să îți ofere o experiență senzorială deosebită. Criteriile noastre? Vinuri delicioase cu povești și experiențe care merită descoperite și care te fac să uiți de etichetă și să te bucuri de vin.

Tu descoperi vinurile.

Află poveștile din spatele etichetelor, cum să descoperi vinurile pe deplin, cu ce alimente să le asociezi și cum să le servești. O aventură senzorială a vinului livrată chiar la ușa ta, lună de lună, de către echipa DIVINO Wineshop Iași.

Colecția de primăvară

Pachet Primavera

în perioada
1 martie - 31 mai 2022

3

sticle

+

materiale descriptive despre vinuri

5% discount la toate vinurile

220 lei / pachet

6

sticle

+

un pahar de vin CADOU

10% discount la toate vinurile

470 lei / pachet

La ce să te aștepți de la abonamentul tău de vin?

1.

Livrat o dată pe lună, în 24 de ore de la efectuarea comenzii pe site sau la magazin.

2.

3 / 6 sticle de vin pe care le-am ales special pentru luna aceasta. Orice vin din cutie va beneficia de discount dacă ai poftă de mai mult.

3.

Livrare gratuită pentru toate comenzile de la magazin + acces la “bursa de vinuri” și la multe vinuri rare.

De știut înainte de achiziție

I.

Prima cutie va ajunge la tine în maxim 24 de ore de la livrare, iar pachetele ulterioare vor ajunge la tine în primul weekend al fiecărei luni, pentru a începe luna așa cum se cuvine.

II.

Achiziționezi un abonament lunar, însă poți să sari peste orice lună, să-l anulezi ori să modifici preferințele de achiziție oricând.

III.

În fiecare lună vom pregăti o selecție diferită de vinuri, pentru a putea descoperi cât mai mult posibil. Diversitatea stă la baza acestui pachet.

IV.

Vinurile sunt secrete, îți dezvăluim în fiecare lună doar tipul de vin și țara de proveniență. Restul informațiilor le vei descoperi singur.

Disponibil doar în Iași

Serviciul DIVINO Wine Club și livrarea de vinuri sunt disponibile momentan doar în orașul Iași, pe o rază de 10 km de centrul orașului.

Recenzii

Înscrie-te în club fără abonament

Întrebări frecvente

Livrare gratuită pentru orice sticlă suplimentară de vin achiziționată de la magazinul nostru de vin (vă rugăm să ne contactați).

Cu fiecare livrare, vei primi o selecție personalizată de vinuri de excepție de la diferiți producători. Toate vinurile pe care le veți primis sunt disponibile și pentru achiziționare din magazinul nostru de vin din Iași, astfel încât să puteți verifica toate caracteristicile fiecărui vin și să citiți despre producător. 

Veți fi taxat când vă înregistrați și apoi veți fi taxat în fiecare lună, în aceeași zi în care v-ați înscris. De exemplu, dacă vă înscrieți pe 4 mai, veți fi taxat pentru a doua expediere pe 4 iunie și așa mai departe. Puteți anula oricând.

Livrăm în mod continuu, nu în anumite zile ale săptămânii și vom face tot posibilul să expediem comanda dvs. în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Da, este obligaroiu prin lege ca cineva de peste 18 să fie la adresa de livrare și să primească vinul. 

Da, absolut. Puteți anula oricând, fără penalități. Ne puteți contacta oricând pe vin@divinoiasi.ro

Ai peste 18 ani? Trebuie să verificam că ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.