Compania Benito Ferrara are rădăcini antice, datând din zorii secolului trecut. Astăzi se întinde pe 8 hectare. Toate suprafețele plantate cu viță de vie se încadrează în municipiul Tufo, cătunul San Paolo, în zona de producție tradițională pentru cultivarea viței grecești di Tufo și în municipiul Montemiletto pentru producerea strugurilor Aglianico. Solurile sunt situate în mod ideal între 450 și 600 m deasupra nivelului mării, cu o expunere sudică.
Bogăția de experiență transmisă de generații, dragostea înnăscută pentru munca lor și o pivniță echipată de ultimă generație, permit producerea de vinuri fine, cunoscute și apreciate pe cele mai exigente piețe din întreaga lume.
Note intense de fructe roşii, în special cireşe negre, complimentate cu parfum fin de violete, santal şi condimente.
Gust
Aromele împletesc fructele cu taninii şi aciditate într-un joc cu accente vibrante, care conduce spre un postgust catifelat, unde intuim prune, mure, cireşe negre, violete şi condimente.